Gott Nytt år och Glad midsommar! =P

Jaha då var det slut på det här året då. Vad kommer jag att minnas? Mycket! Både bra och dåligt. Har träffat en massa nya människor det här året som jag är oerhört tacksam för att jag har träffat. Ni betyder så grymt mycket för mig mina gull ungar! Speciellt måste jag tacka wirre och anna för att ni alltid finns där för mig när jag behöver det, ni är helt underbara älskar er så extremt mycket!!!  Har hänt en del tråkiga saker med men dom bra uppväger dem så det är bara att blicka frammåt mot ett nytt år som för hoppningsvis blir lika bra eller bättre.

Dom sista dagarna på det här året har varit oslagbara! Marcus kom ju hit i går *klad hest*  Älsklingen var massa söt när han låg och sov =)  Ne ha ett så jävla bra nyår alla soetnowsar så ses vi 2008!

Puss!

image16

The shrek song

*sjunger* mm rysningar längs ryggen.. så bra låt =) The shrek song me like!

Ne idag har jag varit i farsta c med min slav och shoppat lite kläder =) trevligt trevligt hittade dock inte det jag ville ha men det dög. Ligger hemma på sängen med slaven bredvid mig jag är nyduschad för man blir inte direkt fräsch av att dansa dansmatta . Ska snart gå till bussen och möta en Marcus vid tåget inne på centralen =) *lycka* Ne städa lite till och sen åka.. pussen å kramen

image15

Sötaste mig som southpark figur =)

Vit helg

Ja dån var det lördag och klockan är kvart över åtta. Och vad gör jag jo jag är hemma i min säng och myser. Så skönt att bara ha en vit mys helg hemma efter den hårda party veckan som varit. I går sov min syrra och hennes bästaste bästa vän här. Det var massa trevligt. Brottades lite i min säng å såg på film. Madde sommnade i soffan 2 ggr hihi min sötnos till lillasyster. Underbart att kunna ha en mysig relation till Maddis.

 Träffade min bror och pappa och syster och farmor och min farbror och hans fru idag med. Åt jätte god middag på vega värdshus. Snacka om att kocken där vet vad han håller på med! mumms*

Nu resten av kvällen blir det bara till att ta det lungt hemma, kanske glo på någon film eller så, sova tidigt iaf så man är pigg och fräsch i morgon. För i morgon ska man handla på dagen och städa hela lägenheten så den inte ser ut som en kontainer när Marcus kommer hit i morgon kväll *längtar* Ne nu ska jag ställa mig i en varm dusch ett tag =)

Puss puss



image14

Sötaste bilden på systra mi =P

Dreamhack , Jul och Stamp !! =D






Jaha då har det gått ett tag sedan man orkade blogga. Sist bloggade jag ju om patetiska varelser men nu ska jag blogga om något mycket roligare . Dreamhack har varit och det var roligare än någonsin! Träffade en massa gamla vänner som man inte sett på ett tag men även lite nya folk. Saknar alla så grymt mycket redan. Speciallt Patrik nallebjörnen med nitar och Chrickis men Chrickis får jag ju träffa när som helst jue saknar lilla Mat rim också som faan!! Måste åka neråt och träffa honom å lilla soldaten wobble. Saknar en speciell liten filur allra mest men den har jag ju träffat en gång efter dh jue och snart kommer filuren hit också *lycka*

Så ska man kanske skriva något om julen med.. mja va ju hos pappa i år och det var la inget märkvärdigt bara pappa, jag , madde och anton där på kvällen. Var hos farmor och fikade på för middagen *älska* åt massa god mat hos pappa på julen, han är kung på å laga god mat !

Hela jul helgen har dessutom varit ett ända stort party. säger bara STAMPA STAMPA STAMPA!! Fyfan så sliten som jag varit senaste dagarna va länge sedan och har haft ont i muskler jag inte ens visste att jag hade men d va d fan värt. Så skoj som jag har haft. Helt underbart! Och ett stort TACK ska fram till min finaste sötaste Per "Wirre" du är helt underbar vännen min. Vad skulle jag göra utan dig?? Pellefant <3 Wirre FTW!!! We rock your sox !












image13

Mina nya byxor =) Fina va?

RSS 2.0