Dags igen?

Jaha då sitter man här mitt i natten igen på en vardag. Hur kommer det sig då? Fan jävla skit grejer o inte kunna sova. Hatar det. kommer jag hinka liter vis med kaffe i morgon och sen samma visa i morgon natt igen pga allt kaffe. Men om jag å andra sidan struntar i kaffet så tvär slocknar jag under dagen och kan ändå inte sommna på kvällen /natten sen. Jefla dilemma. Man kanske skulle ta sig iväg till farbror doktorn snart ändå som skolsyrran säger. Trött på å intee kunna sova ordentligt, det tar på mina nerver.  Ne över till något roligare.

I tisdags tränade jag. Och inte vad som helst utan basket *yey*. Det var hur skoj som helst. Känns grymt skoj att börja med det igen och på en skoj nivå dessutom. Inte träningar eller något annat basket relaterat varje dag =) . Får se hur det artar sig om nån månad eller två.

Försöka sova nu kanske? Nej inte ens nån mening, kommer bara stirra i taket i flera timmar =(

Helt galen helg!

Ja, det kan man lungt säga. Fredagen började med att jag åkte på arbetsintervju som jag tyckte gick ganska bra.
Sedan mötte jag upp min kära mamma för att gå och se Arn tempelriddaren på bio. Som btw var sjukt bra =)
Efter bion bar det av rakt över gatan till Chaplins och middag. Fick vänta i över 1,30 h på våran mat men vafan hade väldigt trevligt med under tiden. Mamma åkte hem och jag mötte upp Wirre och Jimmy.

Sen bar det av. Festade rätt hårt. Sov hos Wirre den natten. Åkte hem en sväng och sen tillbaka till Wirre på lördagen. Käkade pizza mmm gott =)
Vid 20:10 ringde dom från jobbet jag sökt och sa att jag fått det.. wuhuuu..

Dags att fira. Och jävlar vilket firande det blev. Hade grymt kul fram till kvart 20 i tre då en brud på toaletten började mucka gräl vilket slutade med att hon bla tog stryp grepp på mig. Kvällen slutade med att jag och Jimmy fick vänta 1 timme typ för å komma in i garaget för att hämta bilen haha..

Helt underbart rolig helg. Tack min superhjälte och min storebror!!


image29

Yeah Fan va hård man kan va.. Foto:Richard Widner

Party hard..

Shit vilken kväll. Army weekend och löningshelg. Snacka om att det var drag igår. Sprang runt å dansade tjattrade med folk och hade sjukt skoj i går kväll fram till strax före 3 då det bar sig av hemmåt. Efter en timme på nattbussen tvär sommnade jag på 5 röda i sängen hemma  =) .

I kväll blir det army night igen ett par timmar för att sen pallra sig iväg på mysfrys =D Kärlek så kärlek!!

Ne sova bort det sista av huvudvärken nu sen party on!

Pussar

Nackspärr och halsont..

Säger bara en sak usch! Fan ska jag bli sjuk för?  Hatar att vara sjuk. Hoppas som faan att det går över tillräckligt tills i morgon. Jag vägrar att missa army weekend. Jag ska dit om jag så ska leva på alvedon och vatten!

Idag blir det bara ta det lungt hemma och dricka vatten i massor. Ska försöka ta mig upp o pilla i ordning lite i mitt rum. Ser lite knasigt ut just nu sedan jag flyttade tíllbaka. Massa grejor överallt. Blir lätt så när man flyttar från en 2a till ett litet pytte rum.

Har inte så mycket mer att skriva om idag tyvärr. Ja, jag är tråkig jag vet men så är det ibland.

Pusss puss




Arbetsintervju + Sjukling...

Jepp jepp idag ska jag på arbetsintervju. Kändes ganska skoj igår men idag känns det bara åt helvete. Är jätte sjuk med feber o hela paketet men måste ändå gå på intervjun ju, så jag knaprar alvedon, dricker vatten och försöker se hyffsat okej ut. Lite kort uppdatering såhär innan intervjun.

Ne gå till bussen nu.

Edit: Ja då är man hemma igen då. Intervjun gick jätte bra. Dom ringde mig och ville göra en enskild intervju med mig på fredag =) Känns jätte bra faktist.

Fick nyss veta att 360 är upp and running igen. Yes! Army weekend here I come! Nu blir det film och mys.

Puss

Happily ever after ... ?

Gud så skönt att ha fasta rutiner. Jepp precis så tänkte jag i morse när jag vaknade utvilad runt 0630. Ja, tänka sig lilla Maria har vänt sitt dygn rätt och dessutom börjat med mer fasta rutiner vad gäller mat och träning. Tänka sig att jag en dag också skulle växa upp. Det trodde jag faktist inte, eller ja inte än på ett tag iaf. Det känns faktist både bra och roligt att till och med gå till skolan. Va fan jag måste ha slagit mig någonstans.

 Just nu sitter jag hemma hos min pappa. Har precis tvättat klart mitt stora varma duntäcke och min underbart sköna kudde. Ännu lite mer vuxenpoäng till mig =P.

Åt middag hos pappa med, som jag ska göra nu när syster och bror har sin pappa period. Jag bor ju som ni kanske vet (?) hos mamma på heltid nu. Dvs. jag är bara här hos pappa och äter middag och sover nån gång i bland när jag känner för det. Känns rätt skönt att bara vara på ett ställe. Har blivit mindre stress och kroppen min tycker bättre om mig nu.

Just ja glömde nämna att i morgon ska man på jobb intervju *wiie* ännu mer vuxenpoäng till mig. *hoppas på hyfsade arbetstider och inte allt för mycket nattpass* även om nattpass är bra.

 Ne nu skriker pappa att jag ska avsluta så vi kan åka iväg till hans träning.

Edit: Så nu har pappa varit och tränat och jag har suttit som ett fån och tittat på. Känns lite snopet nu när jag faktist har bestämt mig för att börja träna på allvar. Men men det är inte bra att träna när man är dö förkyld som jag tyvärr har blivit nu =(. Får ta igen träningen sen när jag blivit frisk.

 Apropå min rubrik om happily ever after? Satt och kollade på ? A cinderella story. Tänk om man kunde få ett sådant fint slut som det är i den filmen och alla sago filmer för den delen. Jag har i och för sig fått en bra början nu =) Han har ingen vit springare men det är bra nära.

Ne nu ska jag sluta skriva, borsta tänderna och krypa till kojs.

Pussen och kramen på er alla!


image28

Ja hon biter hårt så in åt helvete i min kind, ont gjorde det också..   Foto : Madeleine Sjöberg

Träning,träning och illamående..

.. jepp nu ska jag börja med min träning på allvar. Ska försöka att känna efter när jag är ute och springer så jag slipper må illa efteråt. Blir gym 2 ggr i veckan och löpträning 2 ggr i veckan och sen så har jag precis slutit en pakt med min söta gölliga vän Alex som ska tvinga ut mig å gå så ofta han orkar själv =)  Känns ganska skönt att komma igång =) ställde mig på vågen nyss och tappade hakan av förvåning. Har tappat X antal kilo bara sen i december. Helt sjukt vad lite prommenader och löpträning kan göra.

Denna veckan kommer bli så sjukt jobbigt att hålla sig vaken  i skolan, kommer att sitta å göra saker jag gjort förut och lyssna på jefla genomgångar som jag skulle kunna haft själv. Jobbigt att försöka verka intresserad dessutom. Men men smällar man får ta ibland.

Just nu sitter jag med min dator i sängen och funderar starkt på å ta en liten prommenad över till födelsedagsbarnet aka Alex för att umgås lite. Var ett tag sedan vi sågs faktist. Känns lite dumt med tanke på att det tar.... ja va fan kan det ta dit.. 10, 15 minuter att gå, så vi borde igentlligen träffas oftare men men.

Ne nu ska jag upp och städa i ordning köket efter i morse. Puss puss

image27

Jeflar vad jag saknar den lilla sötnöten och mamma anna! Min Rosa kaka! Måste åka upp snart å hälsa på dig, Noa och magen jue!!

" Amor vincit omnia "

Ja fy tusan va morgon pigg jag är nu =) Skönt att ha vänt tillbaka på mitt dygn nu. Ska bli så otroligt skönt att vakna utvilad vid halv 6 på morgonen när man ska ta sig till skolan och praktiken. Ist för att som det varit inte sova någonting knappt i veckorna och sedan sova 24/7 på helgerna, det funkar inte i längden! Är ju hos kärleken nu och vaknade  nån timme innan Dennis tyckte att Marcus skulle gå upp =P Var ganska mysigt att ligga och lyssna o titta på kärleken när han sov. Sötare kan ingen vara. Sitter just nu i soffan och funderar fortfarande på om jag ska  äta frukost eller gå ut och springa. Lär nog göra båda två men vilket ska man göra först? Ah velar lite idag hehe.

Hade förresten varit värt att missa Army Weekend för att få se Kärlek i uniform!! Hade det inte blivit inställt som det blev så vetefan om jag inte åkt ner ändå.

Helt sjukt att man kan sakna någon så pass mycket efter så kort tid. Kommer att bli otroligt jobbigt om och när han åker iväg utomlands i månader. Dock är det sådant man får ta tag i då.

Vaknade i natt förresten av att jag var alldeles blöt om kinderna =S Måste ha drömt något väldigt ledsamt för jag hade gråtit i sömnen. Blev helt ställd när jag vaknade. Vet att jag brukar känna mig lite deppad när jag tänker på vad som kan hända när han faktist åker. Men aldrig sådär. Tur att han låg och sov för usch så generad jag kännde mig.

Ne nu ska jag iaf försöka få i mig lite frukost. Pussen på er!


image26

Massa folks + mig i min säng på nyår.. haha så skoj vi hade då =)     Foto: Marcus Fritz

Intercity tåg..

.. Jepp ett sådant har jag suttit på idag. Värdekasst! tar sån helvetes tid. Hade lite tidsfördriv halva vägen iaf=) En mamma som klev på tåget samtidigt som mig med sina söta barn. Tvillingar dessutom som var extremt söta. Nu befinner jag mig iaf nere i Skövde hos kärleken min. Eller mja i hans lägenhet iaf själv är han på jobbet. Försöker underhålla mig själv så gott det går, dock går det inte så bra just nu har sjukt tråkigt. Tog ju itne med min egen dator då den inte fick plats i väskan så jag har kapat Marcus så länge =P  Ne nu ska jag försöka hitta på något annat förutom att sitta här, är ganska trött på datorer nu.

Puss puss





Insert picture here ..





Error...X

Jahaja då har man gått och sett fram emot Army weekend ett bra tag nu och vad händer? Jo jävla skit vattenläcka på klubben så den kommer att vara stängt i 2 veckor? =( Satt här och surade lite när jag fick en snilleblixt , kunde ju åka och se på riktiga militärer *le* . Så jag kollade upp tågtider och mycket riktigt i morgon bär det av till Skövde och kärleken min. Mycket bättre än army weekend!! Så mycket bättre även om jag sett fram emot det.

Jag känner mig lite halv snurrig i huvudet i kväll =( Varit å gett bort en påse blod till bättre behövande idag så nu knaprar man järntabletter och myser i sängen :P

Puss puss.



' Här ska det vara en jätte fin bild på mig och syster yster men den verkar ha fått ben och spårlöst försvunnit från min dator =( '

Army Weekend is the shit!!

.... TIsdag i dag. Känner mig helt slut efter gårdagen även om jag inte är trött så känner jag mig helt slut i kroppen och huvudet. Fick knappt i mig någon mat i går kväll heller. Vill bara att det ska ta slut nu så jag kan åter gå till det normala. Skönt att det iaf är över nu. Skönt att jag slipper gå igenom det en gång till, för påfrestande som fan är vad det är.

Så till något roligare. I dag är det tisdag inte så skoj kanske men såg nyss att det är Army tema i helgen , YES! Skojigaste temat enligt mig eller iaf ett av dom skojigaste =) Bara till å leta fram dogtagen och dra på sig cammo brallorna =)

Ne pilla navel en halv timme till sen så sen ska jag vara duktig och försöka vara lite kvinnlig. Jag ska hör och häpna, försöka andvända symaskinen =P


Puss Puss

Ps. Grattis på birthdayen fan farsan! Ds.


image24
Mej i M/90 p jacka och basker =)

Sömnlös igen...

.. ja då va klockan 0710 och jag kan fortfarande inte sova.. sjukt..

Uppdatering,..

I Fredags skulle jag ju då visa min söta älsk varför jag har så sjukt kul på tresexti. Men ja det gick ju som det gick. Ingen av dom jag brukar umgås med var där *surt* och sen så spelades inte den musiken vi brukar dansa till heller *surt igen* Blev lite halv misyr men va fan han fick se lite iaf. Var bättre idag/ igår när jag var där =) Man har saknat alla ganska mycket men hmm d va inte så jefla bra drag i dom i kväll dom jeflarna. Men men hittade nya vänner eller mja en som jag träffade i går och några till jag snackat en del med plus soetnowsisen =)

puss på er alla älsklingarna mina!

Snart måndag...

... ja jag vet helgen har inte ens börjat. Men för mig är det snart. Vill inte!! Kan vi inte bara hoppa över den dagen? Bara skita i den? Sova förbi den? Tyvärr. Det är något jag kommer behöva gå igenom, men vill det desto mindre ju närmare det kommer till Måndag. Ångesten panik ångesten börjar smyga sig på. Alla känslor är starkare vare sig det är ilska eller något annat. Hatar det här. Vill att det ska vara över nu! Hoppas det är över, annars vet jag inte vad jag gör. Jag klarar nog inte det. Ah ne slut på själv ömkan. Back to life for now.

Puss & kram


image23

Saknar den tiden. Den tiden i skogen med alla kottar! Fan vad jag saknar det!!

Sömnlös i Stockholm...

...  ja så kan det gå. kunde inte sova i förrgår alls. Därför sommnade jag vid 1400 i går på dagen och mja försov mig i morse bla. Hoppas det blir bättre sen när allt är över, hoppas jag får sova ordentligt. Ne pussas å gosas med mitt hjärta nu =) puss på er



image21

Sötaste bilden från nyår ! =D                                                                                          Foto: Marcus Fritz

Godmorgon världen!

Å vilken underbar dag.. lalala ångesten är som bort blåst. Hmm eller är det kanske jag som är övertrött av att ha sovit för lite eller rättare sagt inget alls i natt. (Darn you boy!) Nu bär det snart av till skolan för att hämta busskort får se vad resten av dagen bjuder på sen. Måste iaf ringa runt lite å försöka hitta en ny praktikplats. Ne blir en edit på den här lite senare troligtvis i morgon med tanke på att jag lär tvär slockna när jag väl kommer hem. Pussen på er och dig också min tröttmössa och knasis!

Edit : Jaha då ligger jag i min sköna säng då, har sovit ett par timmar nu efter skolan så skönt. Min dag i dag bestod av att vänta, vänta och vänta lite till. Hade nämligen inget att göra. Lite små tråkigt men men. I morgon blir det desto bättre. Få sätta på sig arbetsbrallorna igen. Jag vet inte vad det är med det är något visst med känslan man får när man drar på sig målarstället och börjar arbeta. Jag tror fan jag älskar mitt jobb på ett sätt men å andra sidan ändå inte. Livet är sjukt ibland =) Längtar som faan tills i morrn faktist. Saknar kännslan av att förändra något till det bättre. I morgon kommer kärlek med *lycka* .


image20

Cool party bild jag fick av sötaste Maria =)

Tillbaka till verkligheten...

.. Jepp så e det det är måndag och i morgon är det tillbaka till verkligheten med skola och allt vad det innebär. Jag har förvisso saknat skolan, men inte så mycket. Måste hitta en ny praktikplats med blää. Hoppas att denna terminen  blir bättre än den förra och att allt löser sig med alla ämnen och att jag hinner jobba ikapp det jag ligger efter nu. Vill verkligen att allt ska ordna sig nu. Har ingen lust å plugga längre. Vill bli klar med skiten så att jag kan ägna mig åt dom sakerna jag tycker är viktiga och göra saker jag velat göra så väldigt länge. Måndag måndag början på en ny vecka, början på en ny termin och ett nytt läsår. ca : 5 månader kvar sen är det ut i det hårda livet. Ne försöka göra något nu så jag håller mig syssel satt. Inte sommna än.!


pussar

Packa ner, packa upp...

.. Jaha då har man flyttat allt till mamma då och sitter i sitt rum med en miljon pinaler. Allt ska ju få plats någonstans också men vete fan om det får det. Har just packat upp nästan alla mina kläder och dom täcker redan alla mina hyllplan :s jag vette faan hur jag ska få in alla pinaler och vart tusingen ska jag ställa mina glas? *förvirrad* Jag har för mycket prylar helt enkelt. en liten rensning kanske skulle vara på sin plats. Självklart vore det en bra idé men jag orkar inte. För mycket prylar helt enkelt. Ne tillbaka till upp packningen så får vi se om allt får plats (jag betvivlar det) .

Edit: Varför kan inte kärring jävlen hålla käften o lite god min i ett par dagar iaf? Nej inte ens 24 timmar hinner gå innan hon ska bråka med mig och dessutom ljuga om saker pappa sagt, som jag vet att han aldrig skulle säga! Hon tror hon kan lura mig så jävla lätt den inkompitenta äckliga horan! Ja jag kallar henne vafan jag vill! Jag kan inte förstå hur man kan ha ett så djupt hat i sig mot sina barn så man bara vill förstöra för dem och göra dem ledsna hela tiden.
Vet inte om jag klarar av detta igen. Faan jag trodde faktist att hon ändrat på sig, men en gång djävulens barn alltid djävulens barn. 5,5 månader är en jävligt lång tid känner jag nu.  Hur i helvete ska jag klara av detta utan att totalt bryta ihop igen? Hur faan ska jag orka med denna skiten varje dag? HJÄLP!! God give me some fucking strength!! *tårarna rinner* . Hur kan det bli så här? Hur kan en mamma hata sitt barn så jävla mycket??




image19



Tresexti...

.. Märker nu när jag börjat gå dit oftare att shit jag har verkligen saknat det här. Helt sjukt hur man kan sakna människor man träffat på krogen, som man enbart umgås med på krogen(bortsätt från internet då). Jag var ute igår, kan inte säga att jag var spik nykter men inte heller as full. Drack knappt något alls men hade hur skoj som helst ändå. Det är ni människor ni underbara människor som gör att kvällen blir så lyckad som den blir. puss på er ni förtjänar mer än bara pussar!

image18

Och pris för snyggast på kortet får....

I'll be your cloud up in the sky....

......I'll be your shoulder when you cry. Underbaraste låten som någonsin skrivits och spelats in. Den påminner mig om att det finns så otroligt mycket här i livet att uppskatta och vara glad för.

Tänkte härom kvällen att vad faan har jag gett mig in på? Sen kom jag å tänka på att allt löser sig till slut. Det finns alltid en lösning! Alltid! Känns iaf helt underbart att jag har dig min sötaste. Tomt i sängen här utan dig men vafan vi ses snart igen min kärlek.

Just nu håller jag på att packar ihop alla mina saker i lägenheten. Ja, ni läste rätt lilla Maria ska flytta hem igen. Jepp, jepp.

Ska hem till mitt flickrum hemma hos mammsen. Ska bli otroligt skönt att slippa allt bråk hela dagarna, att kunna göra vad jag känner för utan att ha någon som undrar vart jag är och med vilka etc hela tiden. Ne om jag skulle ta och fortsätta packa nu kanske.

*LYCKA*


image17
Rosa moln IRL . Känns som jag svävar på sådanna ja just det rosa fluffiga moln =D

Puss puss

Du är ett as coolt tidsfördriv....

ja, du är horan i mitt liv! Jepp så e det haha. 6666666sexsex . så nu fick Marcus ha lite skoj med =P så kanske jag kan få skriva klart =) Vad har jag gjort idag då ? hmm .. vaknat, ätit frukost, gosat, pussats mysit, blivit sugen i ansiktet av Marcus, blivit irriterad, varit hungrig, tittat på Marcus när han sovit, blivit biten i rumpan,drämt datorn i huvudet på Marcus pokeat han i ögat mm. så mja minnst sagt intressant dag haha. å nu ska jag se film tror jag =) puss puss

Första dagen på det nya året...

Ja då är det kväll på första dagen 2008 och ja ett nytt år att se fram emot. Underbart mysigt att vakna i morse med älskling i sängen =)  I dag har varit en sådan där typisk dagen efter dag när man bara degar tar det lungt och glor på tv. Ne blir inte mycke skrivande nu orkar inte sitta här längre. Blir till och sätta sig i soffan nu och mysa =)

Puss på er!

RSS 2.0