Fighting ,music and friends



Jaha då var det en ny dag och snart helg. Igår va inte den bästa dagen i veckan direkt. Massa bråk. usch hatar bråk ,bland det värsta som finns är bråk bland toppen. Har börjat  snacka med en liten filur från DH Crew . Hur mysig som helst.  Känns  något skumt å ha kommit så "nära" eller vad man ska säga på så kort tid. Internet is the shiet!!
Kändes så jävla bra igår å veta att den personen fanns där för mig. Känndes nästan lite overkligt. Längtar som faan till DH nu. Vill åka ner å få må bra igen. Det är som något slags läkemedel att åka till DH, det är helt enkelt bättre än alla antidepresiva mediciner i världen. Dreamhack , musik och vänner vad skulle jag göra utan det? Förmodligen ingenting därför att jag skulle förmodligen inte leva utan det.  Snart är det helg med, har inte planerat ett skit i helgen så får se vad som händer. Antagligen sitter jag hemma och tar det lungt eller så åker jag någonstans. Tror mer på det senare iaf. Nej, nu ska jag fortsätta att laga mat =)


Änglasystra mi!


image8


Saknaden är obeskrivligt stor.saknar dig varje sekund varje minut.
Varje dag som går utan dig är outhärdlig! Du var mitt ljus i mörkret hur ska jag hitta rätt utan dig?
Min vän,min älskling,min ängel! Tårarna rullar ned för mina kinder när jag tänker på dig men fan gråta måste man dom torkar snabbt igen.. Du betyder så himla mycket för mig!
Min älskade ängel . Du förgyller min tillvaro även när du inte är hos mig, alla minnen ingen kan ta ifrån mig våra minnen INGEN! Jag älskar dig som gräset älskar vinden om våren ,
som humlorna älskar blommorna om sommarn.

Jag älskar dig mer än du kan ana Änglasyster min!

Rosa Fluff och Sonic Syndicate!

image7


Oktober. Mitten på Oktober. 1,5 månad kvar till Dreamhack winter 2007. 1,5 månad kvar tills jag lämnar Stockholm för Jönköping igen. Längtar som faan! Ja, hur kan man inte längta efter att få må hur jäkla bra som helst i nästan en hel vecka konstant dygnet runt. Saknar alla dessa små och stora men ack så underbara människor. I vinter kommer jag att vara mer rosa än någonsin =D älskar mina rosa saker och mina rosa fluff =D och alltid retar det någon haha.

Har haft funderingar på att göra extensions också innan dh. Får se om jag har råd att göra det innan dh *hoppas* ska iaf bli även om det inte blir innan dh så ska det bli ett par cm längre och med rosa slingor i.
Apropå rosa, träffade en vän från krogen i helgen som inte kände igen mig  konstigt säger ni man brukar inte känna igen folk från krogen. Men se ni jag träffade henne två dagar i rad. Ena dagen hade jag inte ett dyft rosa alls på mig den andra var jag täckt i rosa från topp till tå och då kände hon igen mig =P vadå känd som tjejen i rosa?

Vad har hänt då sen sist jag skrev... ganska mycket med tanke på att jag skrev i sommras sist .

Jag har iaf flyttat från haninge till tyresö och egen lya på 46 kvm högst upp med jätte fin utsikt.
Jag har börjat träna igen sakta men säkert går det frammåt.
Jag har skaffat ny praktikplats där jag trivs hur bra som helst.
Jag försöker komma tillbaka till allt som varit bra förut och nästan lyckats =)

Nä det får räcka just nu fått lite skrivkramp.

Pussen å kramen

RSS 2.0