Du är en podiehora ...

Person A till person B på en buss mellan Tyresö och Haninge :

- Alltså har du sett hur *s klär sig? Asså hon ser ut som värsta slampan och jag tror fan hon horar inne på klubben med.. (fortsätter att spy galla över *s i ett par minuter)

Person B till mig :

- Asså vet du vem det är? (tuggtugg) Det e typ en stammis.. a asså typ en Podiehora.

Jag : - Mmm... jag vet vem det är ja..

Person A : - Jag hade så jäla roligt igår. aaah jag tror jag döör.. (tvärbyter samtalsämne, hittade personen inget mer elakt och dumpuckat att säga om *s?)

Jag: - Men så intressant.

Person A: - Vad gjorde du själv då som är så jävla mycket roligare?

Jag : - Ne, Jag röjde järnet inne på klubben och sen så efterfestade jag med en Podiehora som tydligen tar betalt för sexuella tjänster inne på klubben med.

När den sista meningen är avslutat trycks det på stopp knappen och 2 högröda människor kliver av bussen med ett snabbt hej.

Jag vet att ni är IQ-befriade men snälla tänk iaf lite, ett uns mer än en daggmask innan ni öppnarkäften och speciellt om någon ni aldrig ens har bytit ett endaste jävla ord med!

Flipping burgers..

Oh yes har börjar mitt nya jobb nu. Jag säger bara en sak fyfaaan så skoj =) Trivs hur bra som helst. Underbart att ha hittat något man faktist vill gå till på kvällarna! Flippa burgare på donken låter la inte så jävla glammigt men vafan det är super skoj =)

Ikväll blir det en liten pytte utgång med Wirre bla.  Grattis på födelsedagen gubbe btw!

Ne Borsta tänderna ta ut piercingen och åka strax då. puss

Beach 2008 är här.....

.. Mja på 360 iaf =) Var på Beach temat igår å jeflar vilket drag det var. 2 våningar + sjukt mycket folk = grymt najs kväll! Skoja inte vilken kväll jag hade.
Helt underbart!

Börjar faktist sakna mina rosa räjv kläder och mina sköna byxor nu. Får bli de nästa gång =)

 image30
Bara för att jag är så sjukt snygg ;P                           Foto : Tessan

Det är över nu....

Yes! Och fan vad skönt det känns. Nu kan jag lägga det bakom flutna före mig =)

Hakuna matata!

Hoppas allt går smärtfritt med försäkringsbolag och skit med.

I dag , i dag är det fredag.. wuhu! Haha nej  inge party som alla tycker det ska vara på fredagar. Jag ska bara vara hemma äta mammas potatisgratäng och kött, sitta i soffan glo på film å bara dega =D Ska bli  så skönt att för en gångs skull bara vara hemma.  Ska titta lite på resa också. Man skulle ju vilja åka till värmen i sommar. Nån som känner för att haka på ? Dock vet jag inte vart än men kom med förslag vettja =)

Ne nu ska jag titta klart på Kate & Leopold och gråta lite till =P

Pussen o kramen

RSS 2.0