Max med ett X!

Japp , sitter på MAX i jönköping och surfar just nu. har varit här ett par dagar nu. Hade hur trevligt som helst i tisdags natt :D så skoj. oh gotta go skriver mer senare.. puss kram

Dreamhack Summer 2007

Ja idag lämnar man stockholm för underbara jönköping och Dreamhack . Tänk vad fort ett halvår kan gå är man har något att se fram emot. Lär inte bli så mycket mer blogg skrivande förens nätet kommer upp men ni får hålla till godo med dom som finns så länge så uppdaterar jag när jag hinner! puss och kram

Vatten,vatten,vatten och gamla vänner.





Jaha då har en dag till gått då. Igår tog jag det bara Lungt och glodde på film i princip. Drack vatten så det nästan sprutade ur öronen på mig, var ju så jävla varmt.  Jaha vad hände i fredags då när jag var ute?. Jo först gick jag ut helt själv för jag ville inte sitta hemma och nörda mig framför datorn så jag tog bussen in till stan. Väl inne i stan träffar jag på Scott och Billy och hamnar så småningom på kicki´s. Där träffar jag först på Fredde, sen träffar jag på Marcus och Linnea. Det var riktigt trevligt. Har ju inte träffat Linnea på ungefär 4 5 år. Alla drack dansade och hade allmänt trevligt . Tyvärr så stängde dom ju runt 3 så vi blev tvugna att förflytta oss någon annan stans. Och det gick ju sådär alla ställen hade stängt så vi bestämmde oss för att åka hem. Ja tjenahejsan du då hade min nattbuss gått för länge sen och det var dessutom de sista så pappa hämtade mig . slutet gott allting gott eller vad man säger. jag hade i alla fall väldigt skoj. Synd bara att Robert inte var med för då hade det varit tusen gånger bättre!
Förresten så är det bara 2 pinnar muck idag för hans del yeye. Sen efter midsommar får jag ha min älsk hos mig hela tiden! Ska bli hur mysigt som helst, det vet jag skiter i alla andras jävla fördommar och tankar. Håll dom för er själva för ni har inget med vårat förhållande att göra! Jag älskar Robert och han älskar mig så det finns inte mycket som ni kan ådstakomma med era små uttalanden förutom att jag nämner er lite lätt i min blogg å skrattar er rakt i ansiktet *HAHA*  Ne nu ska jag åka och bada , ha en super duper dag allesammans!


image3
puss&kram

Sorry men rätt ska vara rätt!




Rätt ska vara rätt är det 23 dagar bakom lås och bom så är det. Jag hoppas att Paris Hilton verkligen lär sig något av det här och börjar agera som den förebild hon borde för unga flickor. För vare sig hon vill det eller ej så är hon en förebild för många unga flickor . Och vad lär man unga flickor genom att köra rattfull? Inte ett piss!. Jag önskar henne absolut inget ont men alla måste sona sina brott och ta sitt straff. Kom igen, sparka och skrika helloo? Ha lite värdighet och ta ditt straff som den kvinna du är och inte som en 6åring som inte får äta godis mitt i veckan.
Så nu till lite mer vardagliga saker. Det är soligt och skönt väder utomhus,typiskt badväder faktist.
Folket ligger och pressar i solskenet medans jag sitter här och skriver blogg eller mja inte riktigt därför jag sitter inne. Var ute igår och hade hur skoj som helst hmf kanske lite för skoj. Kom hem vid ungefär fem i morse då efter att pappa hämtat mig för att jag missat sista nattbussen. Jaja inte så jävla ansvarsfullt jag vet men hey jag hade svin skoj. 

Nä det får räcka så här med blogg för idag. Nu är det vatten paus som gäller.
image5

Puss&kram

Äter Paris Hilton Muffins hemma?



Jag börjar faktist undra varför det finns lagar och förordningar i sammhället igentlligen när en äckelsmal bebisblondin till kändis kvinna slipper undan 20 av sitt 23 dagar långa fängelse straff som dessutom borde varit längre. Oj vad många kommer att bli arga på mig nu men vet ni ? I don´t give a fuck! Alla borde bli behandlade lika införlagen. Bara för att man har pengar och är känd betyder det inte att man står över lagen eller vänta nu det gör det ju visst. Paris Tex avtjänade bara 3 av sina 23 dagar i fängelset och blev sedan släppt pga psyket hennes eller något i den stilen. Är det så jävla konstigt då att en rikemans snobb som Paris blir helt jävla ställd i ett fängelse och blir psykist störd? Nej, lilla pappas flicka har ju inte en aning om hur man torkar sig själv i arslet knappt än mindre hur man tas med vanliga svenssons. Hoppas hon sätter en muffins i halsen å dör så man slipper ha henne full bakom ratten igen!

Så nu till dagens händelser hemma hos moi.
Vaknade vid ungefär 0755 av att Robert ringde riktigt mys, sedan sommnade jag om och gick upp vid halv 10.
Åt frukost utomhus och fyfan va varmt det var . Så här varmt har det inte varit på länge. =)
Åkte till biblan å lånade lite böcker till mitt projekt arbete, gud så duktig jag är! Sedan kirrade jag lite pasta sås till lunch, käkade och läste lite. Åkte hem till pappa vid fyra halv fem. Där åt vi lax med kokt potatis och cremefraich sås mmm. Anton åt lax med ketchup men han är också min bror å inte helt frisk i huvudet.

Puss på er alla!


RSS 2.0